Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Hoe kunt u zich verzekeren van effectieve reservoir- en veldstudies voor de evaluatie, de ontwikkeling en het beheer van olie- en gasvelden?

Als gevolg van de moeilijke economische omstandigheden binnen de aardolie-industrie wordt u geconfronteerd met een steeds toenemende noodzaak om de veldontwikkeling te optimaliseren en de winning van koolwaterstoffen te verhogen. Door de toenemende complexiteit van de productie van koolwaterstoffen is de nood aan een uitgebreide evaluatie vooraf en het beheer van onzekerheden groter dan ooit. Om een effectieve evaluatie en ontwikkeling en een effectief beheer van olie- en gasvelden te garanderen, is nauwkeurige reservoirmodellering en -simulatie van essentieel belang. Daarom hebt u een gekwalificeerde en ervaren partner nodig die uw reservoir- en veldstudies van begin tot eind kan ondersteunen.

Profiteer van een volledig geïntegreerde aanpak voor elke fase in de levenscyclus van uw olie- en gasvelden

Om u te helpen weloverwogen besluiten te nemen, bieden wij een compleet pakket geïntegreerde reservoir- en veldstudies voor elke fase in de levenscyclus van olie- en gasvelden, van de vroege exploratie tot de planning van de ontwikkeling en de uitvoering van uw veldstudie.

Onze kennis omvat de volledige bedrijfstak, met inbegrip van de verwerking van seismische gegevens, exploratie, geowetenschappen, reservoirengineering, en engineering van putten en faciliteiten. Wij bieden passende/doelgerichte studies, variërend van ondersteuning door een enkele discipline tot volledig geïntegreerde studies en veldontwikkelingsplannen.

Dankzij onze diepgaande kennis van en ervaring in een groot aantal olie- en gasregio's over de hele wereld, het internationale profiel van onze medewerkers en een solide staat van dienst in bijna elke geologische setting, kunnen we onze diensten afstemmen op vrijwel elke specifieke situatie en elk specifiek project.

We werken nauw met u samen door regelmatig technische vergaderingen en besprekingen te houden. Zo zorgen we er altijd voor dat de resultaten in lijn zijn met uw verwachtingen. Dankzij een naadloze integratie van alle disciplines kunnen wij u kwalitatief hoogwaardige diensten bieden die zijn afgestemd op uw wensen en die binnen de vastgestelde termijn worden geleverd.

Onderneemt u bedrijfsactiviteiten in nieuwe of al bestaande geografische gebieden of onbekend terrein? wij kunnen u helpen

Dankzij onze solide staat van dienst in de meeste winningsgebieden over de hele wereld, en in zowel conventionele als onconventionele projecten, zijn wij de ultieme partner voor bedrijven waar ook ter wereld die nieuwe activiteiten in nieuwe gebieden willen ontwikkelen. Onze diensten omvatten de evaluatie van reserves, data rooms, (regionale) exploratiereviews, volledig geïntegreerde studies en complete veldontwikkelingsplannen. Wij hebben ook een sterke staat van dienst in unitisatie en redeterminatie.

Onze geïntegreerde, innovatieve aanpak creëert een meerwaarde voor uw bedrijf wanneer u te maken hebt met exploratieprojecten, nieuwe velden, volwassen velden, en complexe olie- en gasreservoirs, zoals in laagpermeabel gesteente opgesloten gas, zware olie, schaliegas en -olie of methaan uit kolenlagen (CBM). Wij bieden een verscheidenheid aan diensten voor de upstreamsector: van prospectevaluatie tot de karakterisering van CBM-reservoirs, met behulp van chemicaliën verbeterde oliewinning (EOR) in zware olievelden en studies van onconventionele reservoirs.

Belangrijke ervaring in gespecialiseerde gebieden

We hebben niet alleen ervaring in het uitvoeren van reservoirstudies, maar ook in andere gespecialiseerde gebieden, zoals:

  • Verwerking en interpretatie van seismische gegevens en seismische beeldvorming
  • Ondersteuning bij unitisatie en redeterminatie
  • Studies van onconventionele reservoirs
  • Evaluatie van reserves
  • Ondersteuning op het vlak van regelgeving

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de diensten die we u kunnen bieden voor uw specifieke reservoir- en veldstudies.